Нові монографічні дослідження з липинськознавства (Гирич І. В’ячеслав Липинський: хлібороб і жовнір (співвідношення демократичного і консервативного в його історіософії). Київ: Ін-т української археографії та джерелознавства ім. М. С. Грушевського, 2019. - Масненко , В. В. (Вісник Черкаського університету. Серія: Історичні науки, 2022)
Нові монографічні дослідження з липинськознавства (Гирич І. В’ячеслав Липинський: хлібороб і жовнір (співвідношення демократичного і консервативного в його історіософії). Київ: Ін-т української археографії та джерелознавства ім. М. С. Грушевського, 2019. 312 с.; Калуцький С. Історичний наратив В’ячеслава Липинського: держава, монархія, аристократія: монографія. Кам’янець-Подільський: ФОП Панькова А. С., 2022. 316 с.; Осташко Т. Україна В’ячеслава Липинського. Київ: Темпора. 2022. 932 с.)