Вдала спроба інтелектуальної біографії Михайла Грушевського (Пиріг Р., Тельвак В. Михайло Грушевський: життєпис на тлі доби. – Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2021. – 572 с.) - Педич , В. П.; Владига , О. М. (Вісник Черкаського університету. Серія: Історичні науки, 2022)
Вдала спроба інтелектуальної біографії Михайла Грушевського (Пиріг Р., Тельвак В. Михайло Грушевський: життєпис на тлі доби. – Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2021. – 572 с.)