Збірник «Літопис цивільного спротиву Херсона у 2022 році у вимірах повномасштабної агресії росії проти України» (упорядник Черемісін Олександр Вікторович) - Корновенко C. (Вісник Черкаського університету. Серія: Історичні науки, 2023)
Рецензія