Визначний очільник архівної галузі Української РСР (до століття від дня народження О. Г. Мітюкова - Пиріг P. (Вісник Черкаського університету. Серія: Історичні науки, 2023)
Визначний очільник архівної галузі Української РСР (до століття від дня народження О. Г. Мітюкова